Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Ν. Χανίων (Σ.Η.Ε.Ν.Χ)

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ2019

IMG 3391IMG 3389ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

Ο εορτασμός του Αγίου Πνεύματος, προστάτη των Ηλεκτρολόγων πραγματοποιήθηκε και φέτος στα πλαίσια μίας διήμερης εκδρομής για τις οικογένειες των μελών του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νομού Χανίων, τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019.
Η καθιερωμένη λειτουργία πραγματοποιήθηκε στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου στο Καστέλι Κισσάμου. Στη συνέχεια αναχωρήσαμε οι συνάδελφοι με τις οικογένειες τους αλλά και φίλοι από το λιμάνι του Καστελίου με προορισμό τα Κύθηρα. Για μία ακόμη χρονιά και οι συνταξιούχοι ηλεκτρολόγοι τίμησαν το Σύνδεσμο με την παρουσία τους.
Φτάνοντας στον προορισμό μας στο χωριό Αγ. Πελαγία των Κυθήρων
η μέρα συνεχίστηκε με γλέντι στην ταβέρνα «Ακρογιάλι» , με θέα την θάλασσα
με άφθονο φαγητό, κρασί και άψογη εξυπηρέτηση. Τα μέλη και οι οικογένειες τους δεν άργησαν να αρχίσουν το τραγούδι αλλά και Ριζίτικα. Διασκεδάσαν
με λαϊκά τραγούδια από το συγκρότημα ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ με τους Γιώργο Μαυρογιώργη και τον Μάικ Καλδάρο.
Την επόμενη μέρα συνεχίσαμε με την γνωριμία του νησιού. Πρώτος σταθμός η
Παναγία η Μυρτιδιώτησσα η οποία είναι και η μεγαλύτερη μονή των Κυθήρων. Στη συνεχεία κατευθυνθήκαμε στην πρωτεύουσα του Νησιού την Χώρα με το Βενετσιάνικο κάστρο όπου άλλοι απόλαυσαν τον καφέ τους και άλλοι έκαναν περίπατο στα γραφικά στενά του χωριού. Το μεσημέρι φτάνοντας στο
Καψάλι απολαύσαμε το μπάνιο μας στους δυο καταγάλανους κόλπους του χωριού καθώς και το μεσημεριανό μας. Ένας ακόμα σταθμός ήταν στο χωριό των θρύλων και των παραδόσεων τον Μυλοπόταμο, με τους καταρράκτες και το γραφικό καφέ κάτω από τους πλατάνους απολαμβάIMG 3422IMG 3429IMG 3388νοντας την δροσιά τους με γλυκό και καφέ. Τέλος φτάνοντας στο λιμάνι Διακοφτί αναχωρήσαμε για το Καστέλι με επιστροφή στα Χανιά.
Εκ μέρους του ΔΣ, ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Φραγκεδάκης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους και ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Εκ του Δ.Σ.

        Ο Πρόεδρος                                            Ο Γεν.Γραμματέας
Παναγιώτης Φραγκεδάκης                        Σπυρίδων Κρανιδιώτης

Η νέα Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη είναι πραγματικότητα.

ΝΕΑ Υ.Δ.Ε ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ

ΣΕHΛX - Συνεταιρισμός Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Χανιών

Βρείτε μας στο facebook

SFbBox by psd to wordpress