Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Ν. Χανίων (Σ.Η.Ε.Ν.Χ)

ΝΕΑ ΥΔΕ 130414 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΗΜΕΡΙΔΑ « ΝΕΑ ΥΔΕ »

Ο Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Ν. Χανίων μαζί με την Πανελλήνια Ομοσπονδία ( ΠΟΣΕΗ ) πραγματοποίησαν
την Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 στις 18:00 στην αίθουσα του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων ημερίδα με θέμα «Νέα ΥΔΕ με αριθμό υπουργικής απόφασης 130414».

Την σπουδαιότητα της ημερίδας καθώς και το ενδιαφέρον των συναδέλφων για έμμεση ενημέρωση φάνηκε από την προσέλευση τους όπου ήταν μεγάλη .
Στην ημερίδα παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Ηλεκτρολόγων Χανίων ο κ. Φραγκεδάκης Παναγιώτης , ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ηλεκτρολόγων, κ. Αγγουράκης Θεόδωρος ο κ. Πατεράκης Νικόλαος Μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ο κ. Κλαψινός Γεώργιος Μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και Πρόεδρος του ΣΕΗ Ρεθύμνης καθώς και o Παυλάκης Ιωάννης Προεδρος της ΟΕΒΕΝΧ.

Παρουσίασαν τις εισηγήσεις τους ο κ. Κωσταντόπουλος Χαράλαμπος ( Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ), και ο κ. Τσοκάνης Παντελής ( Ειδικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας).
Μέσα από τις εισηγήσεις των ομιλητών αναπτύχθηκαν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα θέματα όπως την Ανάλυση και την Ενημέρωση πάνω στην Κοινή Υπουργική Απόφαση << Εγκατάσταση Διατάξεων Διαφορικού Ρεύματος>> και την επικαιροποιημένη ΥΔΕ. Για την Ηλεκτροκίνηση και το υπό έκδοση νέο Πρότυπο ΕΛΟΤ 60364 << Απαιτήσεις για ηλεκτρικές εγκαταστάσεις>> καθώς και για το Θεσμικό πλαίσιο Ηλεκτρολόγων σύμφωνα με το ΠΔ 108/2013 <<Υποχρεώσεις Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων>>.

Εκ του Δ/Σ

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Βούτας Ιωάννης Αποστολάκης ΜιχαήλIMG 5536IMG 5537

Η νέα Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη είναι πραγματικότητα.

ΝΕΑ Υ.Δ.Ε ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ

ΣΕHΛX - Συνεταιρισμός Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Χανιών

Βρείτε μας στο facebook

SFbBox by psd to wordpress