Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Ν. Χανίων (Σ.Η.Ε.Ν.Χ)

ΠΙΤΑ 2022 ΚΑΝΑΡΙΑ

                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                      ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Πλήθος κόσμου ήταν κατά την διάρκεια της φετινής εκδήλωσης η αίθουσα Κανάρια στο Κουμπέ Χανίων . Δυναμικό « παρόν» έδωσε στην ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας του ο Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Νομού Χανίων και του Συνεταιρισμού Ηλεκτρολόγων του νομού μας που πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα το μεσημέρι της Κυριακής 20 Φεβρουαρίου 2022.

Η όμορφη αυτή εκδήλωση ξεκίνησε εκ μέρους στο ΔΣ ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Βούτας Ι. και ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Φραγκεδάκης Π. όπου καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους.

Εκτός από τα μέλη του Σωματείου Χανίων τις οικογένειες του, φίλοι και τους συνταξιούχους του Σωματείου ,την εκδήλωση τίμησαν ο Πρόεδρος της ΠΟΣΕΗ ο κ.Αγγουράκης Θ. , ο Αντιπρόεδρος κ.Τζανίκος Σ. ο Γεν Γραμματέας κ.Μωυσίδης Σ και Μέλη του ΔΣ . Πρόεδροι από ΣΕΗ Ηρακλείου ο κ.Βιολάκης Σ. ,ΣΕΗ Ρεθύμνου ο κ.Κλαψινός Γ. και Μέλη του ΔΣ Ρεθύμνου, Ηρακλείου καθώς και ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΗ Θεσσαλονίκης Λιάγγας Μ. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για την παρουσία του τον Αντιπρόεδρο Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ.Δαμίγκο Κ. Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Προϊστάμενος της ΔΕΔΔΗΕ Χανίων ο κ.Πλοκαμάκης Γ. ο Προϊστάμενος του πρακτορείου Κίσσαμου Σπερελάκης Γ. Ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΧ ο κ.Παυλάκης Γ. , Μέλη του ΔΣ τής ΟΕΒΕΝΧ αλλά και πλήθος στελεχών κορυφαίων εταιριών του κλάδου όπως της ΕΛΕΜΚΟ , ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ , ΜASTER , ΟLYMPIAELECRTONICS, SIGNIFY, NEXNAS, MASTER, AEGοι οποίοι συμμετείχαν ως χορηγοί. Επίσης συμμετείχαν ως χορηγοί και τοπικές επιχειρήσεις όπως το ζαχαροπλαστείο ΜΟΝΤΕΡΝΟ και το χρυσοχοείο ΚΥΡΙΑΚΗ. Πρέπει όμως να σημειωθεί ότι Μεγάλος χορηγός της φετινής εκδήλωσης ήταν οι εταιρία «ΚΟΥΒΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε».

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το ΔΣ του Συνδέσμου βράβευσε τα παιδία των συναδέλφων που πέρασαν σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα την χρονιά που μας πέρασε. Ακολούθησαν οι κληρώσεις για τα δώρα αλλά και για το έμβλημα του Συνδέσμου. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν το πλούσιο μενού και διασκέδασαν με το συγκρότημα του κ. H. Χορευτάκη και η εκδήλωση μετατράπηκε σε ένα αξέχαστο γλέντι με χορό και τραγούδι.

                                 Εκ του ΔΣ

               Ο Πρόεδρος                          Ο Γεν. Γραμματέας

            Βούτας Ιωάννης                        Αποστολάκης Μιχαήλ      275272798 4893872307347504 5907948001913928153 n275374565 4893872364014165 5671305177773541225 n

Η νέα Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη είναι πραγματικότητα.

ΝΕΑ Υ.Δ.Ε ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ

ΣΕHΛX - Συνεταιρισμός Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Χανιών

Βρείτε μας στο facebook

SFbBox by psd to wordpress